måndag 4 april 2011

Kurs....

I januari började jag en kurs där vi pratat om vad är bra mat, hur man skall göra för att kunna gå ner några kilo och framförallt hålla sin vikt när man är färdig osv, flera av er känner kanske igen er. Det finns ju en hel del sådana här alternativ att välja på.
I morgon tar del 1 i denna kurs slut, så vi skojade om att då får vi väl ha någonting gott med oss. Jag kan ta en prinssestårta med, kläcker jag ur mig och det kanske inte är det smartaste att ha med sig på en sådan här kurs, men jag hade ju en baktanke om detta.
Det var ju bara att ta sig hem och börja tillverka.


 Den blev en anning större än en normal bakelse och något mindre en tårta.Jag får väl se om jag i morgon vågar vara så kaxig och komma in med denna kartong inför alla andra. Risken är ju att man blir i.....förklarad, men det får jag väl ta.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt!! Vad fantastiskt roligt =)

  SvaraRadera
 2. Klart du ska ta med den. Bättre tårta kan man väl inte bjuda på om man ska gå ner i vikt.

  SvaraRadera
 3. Smart! Kul.... Den blir uppskattad tror jag.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tårta och en rolig idé! Skulle också behöva gå en sån kurs. Undrar om det finns någon i närheten ? Tack för din påhälsning på min blogg! Vad roligt att du hittade till mej, på så vis fick jag ju se din blogg med så mycket fina saker! Hoppas "tårtkalaset" blev lyckat!

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails