fredag 6 augusti 2010

Hej igen!

Hej igen. Inte blir det mycket inlägg nu i sommartider, men jag går in då och då och kollar vad ni håller på med. En del av er är så flitiga så "nästan" det dåliga samvetet hälsar på.
Men jag har faktiskt ett par strumpor som jag stickade tidigare i år och inte har visat er. Den första strumpan tog bara ett par dagar, men sedan la jag undan arbetet ett tag och hu så segt det var innan man kom igång med nästa.
Är det någon som känner igen det eller är det bara så för mig när man skall göra två lika dana saker?

Lite stolt är jag faktisk för de är mina allra första strumpor jag stickat. De är gjorde i garnet Delight och kommer nog att värma skönt när höstrusket kommer.

5 kommentarer:

 1. Ser härliga ut! Håller med om att det är väääääldigt tråkigt att göra nr 2 i ett par :)

  SvaraRadera
 2. Halloj!! Vilken trevlig blogg, hittade just hit, ska lägga in dig på min blogglista. verkligt fina sockor, själv ber jag min mor om just stickade sockor, jag kommer liksom aldrig igång med det. blir mest virkade mobilfodral och annat.Välkommen in till lilla mig!:) Maria

  SvaraRadera
 3. Vilka fina! =) Så fin färg också som får mig att tänka på ljung-blommor!
  Håller helt med om att det är så tråkigt när man ska göra 2 av samma av något....som t.ex. strumpor, vantar....eller lika delar till amigurumis....

  SvaraRadera
 4. Dina sockor ser jättehärliga ut på alla sätt och pigga färger också.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 5. Haha, om jag känner igen mig... :P Det är nästan alltid så, även när man tex skall göra flera likadana delar till en ami.. ;)

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails