måndag 21 mars 2011

Våren är här!

Nu känns det verkligen som våren är här. Lite snö finns det kvar här och där, men mer och mer barmark tittar fram Fåglarna kvittrar och ljusare kvällar får vi och det är härligt.
Jag som inte trodde det skulle bli några fler mössor innan nästa vinter, hade helt fel. Två till har det blivit.


En turkos virkad i garnet Eskemo, som jag skall ha själv. Det är ju så att morgonen och kvällen  fortfarande  är lite kyliga.


och så en gul Teletubbis mössa. Jag har en tjej på jobbet som är så förtjust i Teletubbisarna och hon tycker att dessa mössor påminner om dem, så hennes mamma har bett mig att göra en. Den är stickad med tre olika garner.


Mina vantar i inlägget innan tyckte jag ju var lite stora, så jag la faktiskt in dem i tvättmaskinen och tvättade dem i 40gr, så nu passar de mig perfekt.

Det är inte alltid att resultatet blir som man förväntar sig när man skall tova något, mer om det kommer i ett senare inlägg.........

3 kommentarer:

  1. Härliga vantar och mössor. Vad skönt att våren kommit till dej. Här har vi fortfarande massor med snö och det dröjer länge innan våren kommer. Visserligen har vi haft plus 10 idag och rejäl blåst.
    Ha det så gott.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Så fina mössor o vantar, jag gillar mössan med blomman! Perfekt kombination av det slätvirkade och det vågiga mönstret!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails